Om sajten/iFokus

Vad som hör till vilken diskussionsgrupp

2011-04-13 12:21 #0 av: reverse

Här förklaras vad som är tänkt att läggas i respektive diskussionsgrupp. Bra att ha att utgå ifrån när du funderar på vart ditt inlägg hör hemma.

Beteenden: Här diskuterar vi inlärning och träning av olika beteenden, exempelvis att träna bort skällande vid vissa situationer.

OT (Off Topic): Även populärt kallat "fikarummet". Här kan vi ta upp lite vad som helst, det måste inte handla om klickerträning.

Tricks: Frågor, tips etc kring inlärning och träning av olika tricks hör hemma här.

Allmänt om klickerträning: För dig som snarare har frågor och funderingar eller tips kring själva användandet av klickermetoden, snarare än träning av djur, så är detta diskussionsgruppen för dina inlägg.

Bilder och video: Bilder och video som inte verkar passa i någon av de andra kategorierna kan läggas här. En egen freestyle-rutin kanske, som inte är vare sig en fråga eller tips.

Om sajten/iFokus: Självförklarande. Flört

 

Fler diskussionsgrupper kommer efterhand.

Anmäl
2011-04-24 22:19 #1 av: AnneN

Jätte bra idé att ha en tråd där man kan se vad som hör vart.

En idé till senare med forumgrupper är att ha en för hästar, en för katt, hundar, fåglar, gnagare, osv.

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2011-04-24 22:28 #2 av: Ebba-Ö

En allmänt, en belöningar kanske bilder och filmer?

Anmäl
2011-04-24 22:28 #3 av: reverse

Jag funderade på att göra det, men avvaktar tills jag ser vilket behov det finns. Glad Det vore trist om kategorier gapar tomma eller är väldigt "fattiga" på innehåll för att det exempelvis inte finns så många intresserade av just fåglar och klickerträning. Kanske blir det en variant i stil med att det finns hundar, hästar, katter och "övriga djur" eller något sådant. Vi får se! Skrattande Tillfälligtvis samlas alla djur i samma kategorier, bara uppdelat på om det avser tricks eller beteenden och eventuellt några fler kategorier. Förslag emottages om ni tycker det fattas en kategori - skicka då gärna PM så är det lättare för mig att inte missa det!

Anmäl
2011-04-25 00:55 #4 av: reverse

#2 I "Allmänt om klickerträning" hör sådant om frågor och funderingar eller tips kring själva användandet av klickermetoden, snarare än träning av djur, så där passar exempelvis funderingar kring belöningar. Jag hoppas hitta något bättre, tydligare namn på klickerhörnan, men det måste vara både begriplig och samtidigt kort. Hmm.

Anmäl
2011-04-25 11:57 #5 av: AnneN

#4 Allmänt eller Övrigt brukar vara rätt tydligt för de flesta att där lägger man inlägg som inte passar in i övriga grupper men ändå hör till ämnet.

Saknar även en kategori för info & frågor om sajten & iFokus.

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2011-04-25 12:59 #6 av: reverse

#5 Så, nu finns det. Och klickerhörnan har fått byta namn till "allmänt om klickerträning".

Anmäl