Om sajten/iFokus

Medarbetare sökes

2014-02-14 14:05 #0 av: reverse

Klickerträning iFokus söker på nytt ett par nya medarbetare som har tid att vara aktiva på sajten, då senaste tillskotten fått fullt upp på annat håll. Glad

Du behöver vara insatt i vad klickerträning innebär, för att på ett korrekt sätt kunna besvara frågor. Alltså inte bara ¤använda en klickerdosa¤ i träningen. Det finns inget måste att anamma hela klickermetoden, men man måste ha kunskapen om den.

Du ska vara över 18 år och känna ett engagemang att jobba på sajten. Jag ställer inga krav på antal artiklar osv, men har man många hobbys och åtaganden på annat håll kanske inte ett medarbetarskap är något man faktiskt har tid med. Detta är vad jag upplevt nu efter att ha haft flera medarbetare på sajten som kommit och gått. Har du något annat djur än hund som du klickertränar är det ett plus, då vi gärna skulle vilja variera artikelutbudet med andra djur mer!

Är du intresserad så skicka ett pm och berätta lite om dig själv! Cool

Anmäl
2014-05-04 18:15 #1 av: reverse

Åker upp igen

Anmäl
2014-10-28 16:00 #2 av: Jonniis

Hade varit intresserad, om inte tråden är gammal och ouppdaterad, så detta kanske inte gäller längre? :)


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.