Den här sajten vänder sig både till dig som just hört talas om fenomenet "klickerträning" och är nyfiken på vad det är, och till vana klickertränare som vill diskutera med likasinnade och själva dela med sig av sina erfarenheter - vare sig det är via artiklar, diskussionstrådar eller till och med instruktionsvideos.

Det är inte alltid helt lätt att hitta information när man söker efter den och ambitionen med denna sajt är att samla så mycket som möjligt om klickerträning och att informationen ska vara korrekt. Oavsett vilka djur du har eller planerar att ha, så kan klickerträning ifokus innehålla något av intresse. Diskussioner om klickerträningens vara eller inte vara är också tillåtna så länge det sker på trivsamt vis. Tillsammans bygger vi medlemmar upp ett roligt community där vi kan inhämta kunskap, inspireras, ha kul och få nya vänner.

Jag som är värd för sajten är född 86, ursprungligen från Umeå och bor numera i Minnesota, USA på en cattleranch med black angus boskap, hästar, åsna, katter och hundar. Klickertränar både det ena och det andra när jag inte fotograferar eller jobbar på gården. Om du har frågor, intresse att bli artikelförfattare eller har något annat på hjärtat är du varmt välkommen att skicka ett meddelande så svarar jag så snart jag kan. 

//Cahira